Aquest saló biennal es consolida com la fira municipalista de referència a Espanya i el segon certamen del sector més important d'Europa en l'àmbit dels equipaments i els serveis municipals, darrere del Salon des Maires et des collectivites locales de Paris.

Del 13 al 16 d'octubre Municipàlia es converteix en la cita obligada per a les primeres firmes del sector que atrau centenars de tècnics i representants d'administracions locals i supramunicipals de tota la geografia espanyola. La varietat i la qualitat de l'oferta converteixen el saló en un espai de referència on es poden trobar totes les possibilitats per planificar les inversions i millorar els equipaments i serveis municipals per garantir la qualitat de vida dels ciutadans.

En aquesta edició, Tusgsal acudirà com a expositor per a donar a conèixer la seva activitat principal: oferir solucions de mobilitat a les administracions assessorant i gestionant les xarxes de transport públic de forma ètica, sostenible i socialment responsable. La seva condició de societat anònima laboral fa que l'empresa estigui especialment compromesa i implicada amb la comunitat donant un valor afegit als seus serveis.

Municipàlia 2015 Lleida, serà a més el marc d'un interessant programa d'activitats la temàtica del qual gira entorn del món de les ciutats i els seus municipis. Així doncs, paral·lelament a la seva àrea d'exposició, el saló constitueix un gran fòrum d'informació i debat. Tusgsal aportarà la seva visió i algunes idees per a millorar el transport urbà a les ciutats amb una conferència denominada Mesures per a la millora de la circulació del transport urbà.