L’empresa va oferir una conferència sobre mesures per a la millora de la circulació del transport urbà en el marc d’aquest saló de referència Europeu en el àmbit d’equipaments i serveis municipals
 

20.000 visitants provinents de totes les províncies d’Espanya i l’estranger

Dimarts 13 d’octubre es donava el tret de sortida a la 18ª edició de la fira Municipàlia 2015, que va celebrar-se al recinte de Fira de Lleida, amb 315 expositors directes, repartits en una superfície de 22.500 metres quadrats. Durant quatre dies, empreses del sector dels equipaments i els serveis municipals de tota la geografia van estar presents en aquest saló de referència, atraient la visita de tècnics, alcaldes i representants de l’administració. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha confirmat que el saló ha superat les expectatives de contactes i interès previstes i ha reforçat el seu caràcter internacional, tant a nivell de visitants com d’expositors. L’esdeveniment firal ha registrat expositors de Portugal, França, Holanda, Canadà, Alemanya i Itàlia, així com visitants d’una vintena de països europeus, americans i africans.

Tusgsal ha estat present per primera vegada en aquest esdeveniment, en el qual ha pogut donar a conèixer els assistents la seva activitat principal, que és la d’oferir serveis de transport i solucions de mobilitat a les administracions, assessorant i gestionant les xarxes de transport públic de forma ètica, sostenible i socialment responsable. Per l’expositor de Tusgsal han  passat representants de rellevància política, com ara el ja esmentat Àngel Ros, acompanyat del President de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor, el Regidor de l’Ajuntament de Badalona, en l’àmbit de material i d’Espais Públics, Javier López o el Regidor de Via Pública, Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Montgat, Gabriel Salguero, entre d’altres.
 

Municipalia 2015
Representants de rellevància política visitant l’expositor de Tusgsal.


40 jornades professionals a les que han assistit un miler de persones

El primer dia de fira, a les 13:00 hores, els experts en transport de la consultoria Cinesi, Francesc Xandri i Josep María Olivé van oferir una conferència denominada Mesures per a la millora de la circulació del transport urbà.

L’apertura de l’acte fou a càrrec del Director de l’Àrea de Gestió Estratègica de Tusgsal, José M. Parra. A continuació i, abans de donar inici la conferència, el Director General de Tusgsal, Carles Fàbregas, va dirigir-se als assistents per fer un resum de qui és l’empresa i la importància de formar part i tenir representació en fires com Municipàlia. A la ponència també van assistir els membres del Consell d’Administració de Tusgsal, el president i el secretari del Comitè d’empresa. La conferència va tractar, entre d’altres aspectes, en destacar la importància de l’adequació dels punts de parada i dels espais, el funcionament del sistema de parades dobles o les mesures d’agilització per a la circulació dels autobusos.


Municipalia 2015
El Director de l’Àrea de Gestió Estratègica José M. Parra i el Director General Carles Fàbregas, de l’empresa Tusgsal.


Municipalia 2015
Francesc Xandri i Josep María Olivé van oferir una conferència denominada Mesures per a la millora de la circulació del transport urbà