16 de desembre de 2015. 
 
flota electrics TUSGSAL
 
Furgonetes amb zero emissions, sense vibracions ni sorolls
Quatre nous vehicles 100% elèctrics s’han incorporat avui, 16 de desembre, a la flota auxiliar de TUSGSAL. Es tracta de furgonetes amplies, manejables i eficients destinades a les àrees de Trànsit i Operacions i de Material Mòbil de l’empresa, respectivament. La utilització d’aquests vehicles, en la línia de consciència sostenible implantada a l’empresa,  suposarà importants beneficis immediats per al medi ambient, doncs s’eliminen emissions d’agents contaminants a l’atmosfera, generant en canvi unes despeses d’ús especialment contingudes. Traslladat en xifres concretes d’explotació del servei de l’empresa, aquests 4 vehicles suposaran un estalvi de més de 20 tones/any d’emissions de CO2 a l’atmosfera.
 
flota electrics TUSGSAL
 
Motor, autonomia, bateries i càrrega ràpida
170 km d'autonomia a una velocitat màxima de 120 km/h, 30 minuts de càrrega ràpida de la bateria fins al 80 % de la mateixa, menys de 3 euros diaris de cost d'operació... són només algunes de les xifres d’aquests vehicles. El motor és 100 % elèctric, necessita menys peces i menys manteniment que els motors de combustió i hi ha menys desgast. TUSGSAL considera els vehicles elèctrics una proposta de futur i de present pel fet de que en ser elèctrics no produeixen cap tipus d’emissió, no consumeixen combustible i es disminueix significativament el nivell de soroll.
 
flota electrics TUSGSAL
 
Amb aquestes incorporacions s’avança en l’objectiu de TUSGSAL d’incorporar vehicles cada vegada més avançats tecnològicament, amb un funcionament més sostenible, tot mantenint els alts estàndards de qualitat en el servei.
 
flota electrics TUSGSAL
 
flota electrics TUSGSAL