15 de juny de 2016

TUSGSAL

El primer dissabte de juny, aprofitant l’arribada del bon temps, el personal de l’empresa TUSGSAL, acompanyat de familiars i amics, gaudien d’una jornada lúdica organitzada des de la Comissió Social de l’empresa. El programa d’activitats previstes augurava que la festa estaria assegurada, sobretot per als més petits de casa. TUSGSAL en qualitat d’empresa saludable i la seguretat vial foren els protagonistes d’un munt d’accions amb les quals els assistents, a més d’aprendre coses noves, van passar-ho bé. Destaquem el simulador de realitat virtual de conducció de cotxe, el simulador amb ulleres de conducció sota els efectes de l’alcohol, el taller de benestar postural, el taller de cuina saludable o les classes de mini tenis. A tot això, sumem els inflables aquàtics, el pinta cares, l’exhibició de skateboarding, el toro mecànic o el ball amenitzat pel punxafestes Nico.

TUSGSAL

La vessant més solidaria de la festa, per suposat, també fou protagonista de la jornada. TUSGSAL, com a empresa d’economia social i pel seu compromís amb l’entorn associatiu de les ciutats en les quals opera, tenia previst un sorteig voluntari per recaptar fons per a lliurar, en aquesta ocasió, a l’associació d’ajuda al poble Saharaui denominada Esabar Saharaui Badalona Cooperació. De fet, la pròpia associació es va encarregar de realitzar un dels tallers de manualitats durant la festivitat d’empresa. Un cop més, aquest sorteig solidari fou molt participatiu, amb la implicació dels treballadors i treballadores de TUSGSAL i dels seus acompanyants. Recordem que la solidaritat és un dels valors principals de l’empresa que es potencia i assumeix amb accions d’aquest tipus.

TUSGSAL

L’acte de lliurament de l’import recollit el dia de la festa s’ha produït a les oficines de Camí de Can Ruti. En representació de Esabar Saharaui, el seu president, Manuel Fernández i dos companys de l’associació han rebut el donatiu de mans del President de la Comissió Social de TUSGSAL, José Antonio Garrido i del Director de l’Àrea Gestió Estratègica, José María Parra. En breu, segons ha explicat Fernández, arriben a Badalona 25 nens Saharauis per gaudir de l’estiu. Tot un plaer donar suport des de l’empresa per a entitats socials com aquesta. Continuem fomentant un dels valors que ens representen. 

 

TUSGSAL

TUSGSAL