17 de juny de 2016

Divendres 10 de juny, a les 18 hores, la sala de juntes de TUSGSAL va acollir l’assemblea general d’afiliats de la Secció Sindical UGT-TUSGSAL. El Secretari General, Federico Llobet, fou l’encarregat de presidir l’acte, en presència de prop de 200 afiliats convocats. Llobet, en la seva intervenció, va desenvolupar i fer balanç de l’informe de gestió de l’executiva sortint (2010-2015), aprovat per unanimitat. Va destacar els importants èxits aconseguits mitjançant la negociació col·lectiva d’aquest darrer període. També va realçar com a punt important la vigència del Conveni Col·lectiu de TUSGSAL així com les importants millores que en aquest es contemplen. Finalment, Llobet va agrair la tasca desenvolupada per tots els membres del comitè d’empresa sota les sigles de la UGT.

TUSGSAL UGT

L’assemblea va continuar amb l’elecció de la composició de la nova comissió executiva de la secció sindical i la designació dels nous càrrecs. Juan Guerrero fou escollit Secretari General i, en la seva primera intervenció com a tal, va agrair al Secretari General sortint la tasca realitzada durant els anys de mandat. Guerrero es va comprometre a treballar en la mateixa direcció que els seus predecessors, practicant l’acció sindical d’acord amb els valors i principis de l’economia social que representa TUSGSAL.

TUSGSAL UGT

L’acte va comptar amb la presència de figures molt destacades del sindicat UGT com el Responsable de Transport UGT Catalunya, Juan José Pérez, el Secretari General de la Federació SMC Catalunya, Joan Piqué, el Secretari General UGT Catalunya, Camil Ros i el Secretari General Confederal UGT, Josep María Álvarez. En les seves intervencions van felicitar el paper de la secció sindical UGT-TUSGSAL al llarg del temps i la seva història i trajectòria en la lluita i defensa de la qualitat laboral i pels drets dels treballadors. Álvarez va destacar que TUSGSAL és una empresa referent i un model a seguir pels valors que fomenta. El Secretari General UGT Catalunya elogiava l’economia social de TUSGSAL com un clar reconeixement afegit per a la societat i els treballadors i treballadores. Álvarez va recordar moments sindicals viscuts units a TUSGSAL, va confirmar que seguirien lluitant junts i que l’empresa gaudiria sempre que calgués del seu suport. 

 

TUSGSAL UGT

TUSGSAL UGT