El passat divendres dia 17 de juny, els socis treballadors i treballadores de TUSGSAL van aplegar-se al saló d'actes del BCIN per celebrar la seva Junta General d'Accionistes, un dels esdeveniments més importants de l’empresa en el qual s’explica i ret compte de la gestió i evolució de la companyia durant l’exercici 2015 i es presenten els projectes per al futur.

Com és sabut, l'empresa es una Societat Anònima Laboral en la que pràcticament tot el personal és accionista i, per tant, propietari de TUSGSAL. Uns 300 treballadors/accionistes -altres molts estaven treballant atenent el servei- van participar a la Junta, fent realitat allò que diu un dels nostres valors més destacats com és el valor de la lleialtat: “Els nostres interessos són comuns i tenim la seguretat que la feina ben feta és un èxit de tots i totes”.

A la Junta, el Consell d'Administració, tot seguint l'ordre del dia establert, va exposar els comptes, l’informe de gestió i els resultats corresponents a l'exercici tancat a 31 de desembre 2015. A destacar, vinculats al Pla Estratègic de la companyia 2016-2020 i al Pla d’Expansió, l’aposta per la formació i les noves tecnologies, la ratificació per la Junta dels processos d’inversió materialitzats en l’adquisició d’actius estratègics i l’autorització del lliurament d’accions pròpies als treballadors amb motiu del 30 aniversari de l’empresa.

Per quart any consecutiu, com a conseqüència de l'impuls i l’actuació del nou equip de gestió, el compte de resultats s'ha tancat amb un balanç ben positiu, tant de la pròpia empresa com de les empreses del grup.