Aquest grup de millores, que afecten la ciutat de Badalona, serveixen per ajustar una mica més el servei, donen resposta a necessitats detectades en el funcionament de la nova xarxa posada en marxa a finals del 2011. La seva aplicació suposarà interessants avantatges per als usuaris.

A continuació, es recullen aquestes actuacions:

B1

Prolonga el recorregut. Deixa de passar per Sant Ignasi de Loiola i ho fa per Progrés, Roger de Flor i Francesc Macià, de manera que arriba fins a la Pl. Pep Ventura.

S’afegeixen quatre parades novesa la línia.

I s’hi incorpora un nou vehicle per garantir l’interval de pas.

B2

Modifica el recorregut a Montigalàper acostar-se al Consorci Sanitari del Carme.

Es creen dues parades noves, una al carrer Anna Tugas, al costat del centre sociosanitari, i una altra a la Travessera de Montigalà.

B3

Modifica un tram del recorregut.En el sentit centre ciutat deixa de passar per l’Av. Prat de la Riba i ho fa per Pirineus, Joan d’Àustria i Av. President Companys, i després continua per l’itinerari habitual.

S’instal·la una parada nova al carrer Pirineus i fa dues parades més, una a l’Av. Joan d’Àustria i l’altra a l’Av. President Companys.

En aquest recorregut nou coincideix amb la línia B8, amb la qual cosa es millora la cobertura del servei al barri de la Morera.

La parada de Prat de la Riba es trasllada a President Companys.

B4

Els dies festius avança l’horari per començar el servei a les 8:00h.

En el tram central del recorregut coincideix amb la línia B3, i això permet un interval de pas d’uns 12 minuts.

Fa una parada nova, a l’Av. Pau Claris en el sentit Montigalà, per tal de donar una millor cobertura al centre comercial Màgic i al Pavelló Olímpic i per oferir un millor servei a la zona alta de La Salut, Sistrells i Montigalà, ja que en aquesta parada nova coincideix amb la línia B29.

B7

Incorpora un altre vehicle en hora punta (de 8:00 a 9:30h i de 16:00 a 19:30h), de manera que durant aquest període l’interval de pas serà de 20 minuts, en comptes dels 35 minuts que hi havia fins ara.

B8

Modifica un tram de l’itinerari: en el sentit centre ciutat deixa de passar per Av. Prat de la Riba i continua per Av. Bac de Roda, Pl. Bac de Roda, Pirineus i President Companys i, aleshores continua pel recorregut habitual. En aquest tram coincideix amb la línia B3, amb la qual cosa es millora la cobertura del servei al barri de la Morera.

S’instal·la una parada nova al carrer Pirineus i fa dues parades més, una a l’Av. Joan d’Àustria i l’altra a l’Av. President Companys.

La parada de Prat de la Riba es trasllada a President Companys.

B23

Es crea una nova paradaal carrer Rossini, davant del Poliesportiu de Montigalà i el CAP d’Apenins.

B29

S’incorpora un vehicle més a la línia en dia feiner per garantir el compliment dels horaris de pas.

Es crea una parada novaa l’Av. Pau Claris en el sentit Montigalà per tal de donar cobertura al centre comercial Màgic i al Pavelló Olímpic i per donar un millor servei a la zona alta de La Salut, Sistrells i Montigalà, ja que en aquesta parada coincideix amb la línia B4.

B33

Deixa de donar serveiperquè aquest itinerari queda molt ben cobert per la línia B3.