El passat 29 de juny, TRANSPORTES URBANOS Y SERVICIOS GENERALES, SAL, empresa operadora de la xarxa d'autobusos del Barcelonès Nord, va celebrar la Junta General de Accionistes.

Un dels punts de l’ordre del dia de la Junta van ser els canvis en els òrgans de govern corporatiu amb l’elecció d’un nou Consell d’Administració sota la presidència de Federico Llobet i la introducció de la política de diversitat de gènere en la composició del Consell.

El Consell d'Administració ha presentat el balanç de la gestió de l’exercici 2017, amb un resultat consolidat un 5,7% superior al resultat de l’exercici 2016. El grup inclou 18 companyies participades i destaca la importància de l’estratègia d’expansió i d’aliances a través de la marca DIREXIS.

La companyia ha donat a conèixer el detalls del seu Pla estratègic, que s’està duent a terme des de la Direcció General, amb l’objectiu de ser una referència en el sector pels seus estàndards de qualitat, fiabilitat, eficiència i condicions de treball.

L’evolució del nombre de viatgers transportats per la companyia badalonina durant l’any 2017 ha estat de 36.062.554 viatgers, xifra que representa un creixement del 6,33% respecte del 2016.
 


Clica la imatge per ampliar-la


Clica la imatge per ampliar-la

Intelligent Design 100% Ekte Adidas Adizero F50 Menn Dyp 01C420Mm