Més de 30 companys i companyes de l’empresa de transport públic van participar en aquest tradicional esdeveniment esportiu de la ciutat

Dissabte 18 de juny es va celebrar la 42a Cursa Popular Ciutat de Badalona amb gran èxit de participació arribant a la fita dels 3000 participants. Aquest any les diferents curses mini, mitjana i gran, així com una cursa inclusiva, es van complementar amb activitats de lleure familiar i una gran festa final al passeig Marítim. A banda de la novetat de l’horari de tarda, en finalitzar els recorreguts han estat programades activitats esportives vàries que afavorien la participació de tothom.

La Comissió Social de TUSGSAL va engegar fa un temps, al igual que en els darrers anys (menys quan la cursa no s’ha celebrat amb motiu de la Covid-19), una campanya interna entre la plantilla de l’organització perquè qui volgués s’inscrivís com a corredor/a. Un grup d’unes 50 persones (entre participants i acompanyants) van representar l’empresa a la Cursa del Dimoni, formant una “marea groga” DIREXIS TUSGSAL.

Destaquem la participació de la conductora del servei Nitbus, María Teresa Pulido, que va assolir la victòria de la cursa gran (10 km), convertint-se en la primera classificada de la categoria per a majors. L’empresa, que sempre fomenta els hàbits de vida saludable i l’esport entre el seu personal treballador, felicita la treballadora per arribar guanyadora a meta.

 


Clicar imatge per ampliar
 


Clicar imatge per ampliar
 


Clicar imatge per ampliar