En una mostra clara de compromís amb la seguretat pública, TUSGSAL DIREXIS comença avui la primera fase de formació teòric pràctica centrada en abordar qüestions crucials relacionades amb seguretat, prevenció i riscos en l’ús d’autobusos híbrids i elèctrics d’alta tensió. El cos íntegre de Bombers de Badalona i Santa Coloma de Gramenet vindrà a l’empresa a rebre sessions formatives del 27 al 30 de novembre. La novetat d’aquesta edició (la iniciativa d’aquests cursos es remunta l’any 2012) és la incursió de pràctiques d’excarceració i emergència, que tindran lloc directament a les instal·lacions de TUSGSAL DIREXIS. L’empresa, primera en el sector en disposar d’aquests vehicles, ha assumit la responsabilitat de liderar aquestes formacions, evidenciant el compromís continu amb la seguretat i la preparació en l’ús d’aquesta tecnologia innovadora.
 


Clicar imatge per ampliar

Els bombers treballaran de manera estreta amb professionals de TUSGSAL DIREXIS per aprofundir en el coneixement dels reptes específics associats amb el rescat, l’excarceració i les possibles emergències que es puguin derivar amb els vehicles híbrids i elèctrics. L’enfocament principal es centrarà en la seguretat tant per als conductors/es com per al passatge, abordant de manera exhaustiva les mesures de prevenció i els protocols de resposta davant de possibles situacions de risc. Les pràctiques d’excarceració i emergència oferiran als bombers una oportunitat única per a familiaritzar-se amb els procediments específics necessaris en situacions crítiques amb l’objectiu d’assegurar que estiguin totalment preparats a respondre eficaçment en casos d’accidents o necessitat que puguin sorgir.

Després d’aquesta fase inicial, els bombers participaran al mes de desembre en un curs de rescat impulsat per la Generalitat de Catalunya, completant així la seva preparació. Podran elaborar un protocol i procediment d’actuació  que, més tard, durant la segona part de la formació amb TUSGSAL DIREXIS, programada pel mes de gener, es convertirà en una oportunitat pràctica per aplicar els coneixements adquirits. La combinació del curs de rescat de la Generalitat i la primera fase de formació amb TUSGSAL DIREXIS permetrà als bombers confirmar i posar a prova el protocol. La sinergia entre Bombers de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i TUSGSAL DIREXIS exemplifica un abordatge integral cap a la preparació i seguretat en situacions d’emergència  i destaca el compromís continu de l’empresa en promoure un entorn el més preparat i segur possible. A través d'aquesta col·laboració, es destaca la responsabilitat social de les entitats involucrades en assegurar la seguretat comunitària. Aquesta iniciativa no només millora la preparació del cos de bombers, sinó que també reafirma el compromís amb el benestar general i contribueix a construir una societat més segura.

 


Clicar imatge per ampliar


Clicar imatge per ampliar


Clicar imatge per ampliar