Com cada any TUSGSAL posarà en marxa un operatiu especial per atendre  l’important increment d’usuaris que visiten el cementiri amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Amb aquest dispositiu es millora la cobertura de servei gairebé a tots els barris de Badalona.

Aquest es el servei previst per als dies 31 d’octubre i 1 de novembre:

Divendres 31

Línia B3 (Llefià-Cementiri)
Farà el seu horari i recorregut habituals de dia feiner entre Llefià i Guixeres, però entre les 9 del matí i les 6 de la tarda farà la parada del cementiri. La freqüència de pas serà de 15 minuts.
 

Dissabte 1 (Tots Sants)

Servei Especial SE1 (Pl. Trafalgar – NII – Cementiri)
Aquesta línia especial funcionarà des de les 8 fins a les 19 hores. El seu recorregut serveix els barris de Llefià, Artigues, Sant Roc, Gorg, Can Claris, Raval, Progrés, Centre, Casagemes, Canyadó i Morera. La freqüència aproximada serà de 15 minuts.

Servei Especial SE2 (Pl. Trafalgar – La Salut – Cementiri)
Farà el recorregut des de Llefià al Cementiri enllaçant els barris de La Salut, Sistrells, Lloreda, Nova Lloreda, Sant Crist, Bufalà i Bonavista.
La freqüència serà de 20 minuts.

B3 (Llefià – Cementiri)
Aquest dissabte dia 1 la línia mantindrà el seu habitual horari i recorregut de dia festiu entre Llefià i el Cementiri, peròdes de les 8 a les 19 hores es reforçarà amb tres vehicles oferint una freqüència de 10 a 15 minuts.
El diumenge dia 2 de novembre, la línia B3 farà el servei normal de dia festiu.

Desviament de les línies B4 i B25
Les línies B4 i B25 tindran una petita modificació de recorregut al barri de Pomar per evitar els col·lapses que es produeixen a la Carretera de la Conreria i a la rotonda de Pomar.

Servei al Cementiri Municipal de Santa Coloma
El dissabte dia 1, entre les 8 i les 18,30 la línia B84 es reforçarà amb un vehicle. La freqüència serà de 30 minuts.

Servei al Cementiri de Tiana
El dia 1 es posarà en funcionament un servei especial d’autobusos per accedir des de la Plaça Jordana al cementiri. L’horari de servei serà de 9 a 14 hores.


Servei d’informació

Podeu consultar aquest PDF informatiu per veure els itineraris de les línies.

Per a més informació podeu adreçar-vos al telèfon d’atenció al client 901 51 11 51

Tanmateix, el dia 1, a l’entrada del Cementiri de Sant Pere, hi haurà dos informadors de Tusgsal.