SISTEMA DE PARADES DOBLES
Una de les accions serà la implantació del sistema de parada doble, una nova manera d'organitzar l'espai de les parades que permetrà l'aturada simultània de dues línies per guanyar agilitat, ordre i rapidesa a l'hora de pujar i baixar de l'autobús així com facilitar el transbordament entre línies. Durant els primers dies de funcionament TUSGSAL situarà a les parades un equip d’informadors per ajudar els passatgers.

Les parades dobles s'identifiquen mitjançant dos pals de parada i uns senyals pintats a terra que indiquen el PUNT DE PARADA 1 i el PUNT DE PARADA 2. El funcionament és molt senzill:

Parades dobles

Esperem l'autobús a la parada, com ho fem habitualment. El primer autobús que arribi s'aturarà davant del Punt de Parada 1.
Si és la línia que esperem, cal dirigir-se al Punt de Parada 1 i pujar a l’autobús.

Parades dobles2

Si la línia que ens interessa arriba mentre al Punt de Parada 1 hi ha un altre autobús, aquest s'aturarà en el Punt de Parada 2, on caldrà anar per pujar-hi.

Parades dobles3

Si coincideixen dues línies a la Parada Doble tots dos autobusos podran recollir els seus passatgers de manera simultània i àgil millorant el servei.

Badalona serà (després de Barcelona) la primera ciutat de l'àrea metropolitana en implantar aquesta tipologia de parades dobles.
Les dues primeres implantacions es faran a l'eix de la Via Augusta: a la parada de la Pl. de l'Assemblea de Catalunya, al costat del Museu Municipal (on ara també hi pararan la B30 i B31) i a la nova parada que es crea davant l'Hospital Municipal.

NOVA PARADA AL COSTAT DE L'HOSPITAL MUNICIPAL
Per tal de millorar els enllaços amb el metro de Pompeu Fabra (L2) i la cobertura de l'Hospital Municipal s'instal·larà una nova parada doble a la Via Augusta, entre el carrer Santa Eulàlia i l'avinguda Martí Pujol. En ella s'aturaran les línies B3, B4, B8, B17, B25, B27, B29, B30, B31, B44, N2 i N9 per duplicar la capacitat operativa i agilitzar la pujada i baixada del passatge.

La nova parada entrarà en funcionament com a parada doble i substitueix la que fins ara es trobava a la Via Augusta - Carrer del Temple.