RESPONSABILITAT SOCIAL

TUSGSAL manté un compromís permanent amb la societat. Aquest compromís, en el qual participen activament l’empresa i els treballadors, s’orienta envers la integració, la igualtat i la solidaritat, el desenvolupament personal i la millora de les condicions socials, professionals i familiars.

  • Participem en la millora de la seguretat viària amb activitats en l’àmbit escolar, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana i altres entitats.
  • Des de l’entorn de l’empresa desenvolupem accions solidàries amb diferents institucions, col·lectius i sectors socials.
  • Donem suport a l’esport i a les manifestacions culturals i ciutadanes.
  • Tota la nostra flota de vehicles està adaptada per assegurar l’accessibilitat i la mobilitat de tots els usuaris.
  • Som respectuosos amb el medi ambient i apliquem amb rigor mesures de sostenibilitat en tots els processos i activitats de l’empresa.


Des de 2015, TUSGSAL està compromesa amb el Pacte Mundial de les Nacions Unides (UN Global Compact), una iniciativa de compromís ètic destinada al fet que les entitats de tots els països implantin com a part integral de les seves operacions i estratègia, 10 Principis de conducta i acció en matèria de Drets Humans, Normes Laborals, Medi Ambient i Lluita contra la Corrupció.


Memòria Responsabilitat Social Corporativa


Memòria d'informació no financera


Informació requisitis proveïdors Tusgsal