Aquest dimecres, 21 de març, en la zona esportiva municipal Can Cabanyes, s’ha celebrat la 1a edició de la Mobilona, la diada de l'educació viària de Badalona. En aquesta 1a edició hi han participat 280 nens i nenes de 3r de primària de set escoles (Les Ciències, Lestonnac, Mares de Déu de la Salut, Miguel Hernández, Pere de Tera, Planas i Casals, i Rafael Alberti).

Aquesta activitat forma part del Pla de Seguretat i Educació Viària de Badalona i està vinculada a les visites que realitza l'equip d'Educació Viària de la Guàrdia Urbana en totes les escoles de la ciutat i amb les que TUSGSAL també hi col·labora.

El nom d'aquesta diada sorgeix per la unió de l'inici i final de les paraules: “Mobilitat” i “Badalona”. L’objectiu és fer reflexionar en les mesures i les actituds que cal prendre i tenir per caminar o desplaçar-se per la ciutat d'una forma segura i tranquil·la. La Mobilona pretén també contribuir en el desenvolupament del concepte i pràctica de Badalona com a ciutat educadora.

TUSGSAL ha estat present en la Comissió organitzadora i ha participat amb una activitat lúdica i didàctica on s’ha mostrat als participants quines són les normes bàsiques de civisme i seguretat per fer un bon ús del transport públic.

Des de TUSGSAL, ens involucrem en el desenvolupament i l’educació de les noves generacions acostant el transport públic i l’educació viària als més joves amb activitats com aquesta i com la que realitzem amb les escoles directament, EL TEU BUS. Aquí podeu veure el que fem!Clicar a la imatge para ampliarla

 


Clicar la imatge para ampliarla

Nike Air Penny 1