L'empresa impulsa novament la campanya de Nadal “La Solidaritat es Contagia” per recaptar productes alimentaris bàsics de primera necessitat i col·laborar amb els col·lectius més desfavorits.

En aquests temps de dificultats econòmiques generalitzades que pateix gran part de la població, els treballadors i treballadores de l’empresa TUSGSAL DIREXIS (molt compromesa amb la responsabilitat social), reafirmen un any més el seu gest solidari i volen ajudar a les nombroses famílies i persones necessitades que travessen greus dificultats econòmiques per comprar aliments per emportar a casa. Els bancs d’aliments es queden sense fons per la gran demanda i fan una crida a que la població, en la mesura de les seves possibilitats, contribueixi a proporcionar provisions als magatzems.

Així, durant una intensa jornada de distribució, avui s’han lliurat 18.000 quilos d’aliments als bancs de Creu Roja Santa Coloma de Gramenet i de Sant Adrià de Besòs i al banc de l'Associació Social Amics del Gorg-Mar de Badalona, destinats a ajudar a fer front a les dificultats que pateix part de la comunitat local més propera i que afecta a moltes llars.

TUSGSAL DIREXIS reafirma un any més, coincidint amb dates nadalenques, el seu compromís envers els valors de la solidaritat i el suport mutu. La Comissió Social ha realitzat la campanya interna anomenada 'La Solidaritat es Contagia' amb l’objectiu de recaptar aliments bàsics per ajudar a les famílies necessitades de l’entorn més proper. El personal treballador de l’empresa ha fet les seves donacions d’aliments durant dies. A nivell general, s’ha contribuït de manera significativa amb aquesta causa. Tothom sap que vivim temps complicats i l’empresa exemplifica amb aquest gest la importància de ser solidaris i ajudar a construir un entorn fort i cohesionat.
 


Clicar imatge per ampliar
 

18 tones d’aliments pels que més ho necessiten

L’acte de lliurament realitzat a Badalona ha comptat amb la presència de la 2a. Tinent d’Alcaldia, Cristina Agüera i de la Regidora de l’Àrea de Serveis Socials i Entitats Regionals, María Carmen Expósito. D’altra banda, a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, han assistit l’Alcaldessa, Núria Parlón, els tinents d’Alcaldia, Esteve Serrano, Blanca Padrós i Anabel Moreno i els regidors Manuel Arrebola, Driss Lakhouaja i Antonio Atienza. A Sant Adrià de Besòs, ha estat present la regidora de Serveis Socials i Comerç, Anabel Jurado i el regidor de Participació, Ciutadania i Comunicació, Francisco Vargas.

En representació de TUSGSAL han visitat els bancs d’aliments el Subdirector General de l’empresa, José María Parra, el President i Secretari de la Comissió Social, José Antonio Garrido i Jordi Cayuela i el President del Comitè d’Empresa, Juan Carlos Escudero.

 


Clicar imatge per ampliar


Clicar imatge per ampliar