Des de l’1 de desembre, varies línies de la xarxa incrementen la seva freqüència de pas per tal de donar un millor servei:

B4

Els dissabtes, l’interval de pas és de 20 minuts en comptes de 22 minuts.

Aquesta línia urbana de Badalona connecta el centre i les estacions de metro i Rodalies de Badalona amb Mas Ram, Pomar, Canyadó i Casagemes per una banda, i amb el Gorg, La Salut i Lloreda per l’altra. També connecta tots aquests barris d’una manera directa amb l’àrea Comercial de Montigalà.


B19

Els dies festius, millora la seva freqüència per passar cada 30 minuts en comptes de cada 35 minuts.

Connecta els barris del nord de Badalona amb Sta. Coloma de G. i els barris del nord de Barcelona. És la manera més ràpida per accedir als hospitals de la Vall d’Hebron i Germans Trias i Pujol (Can Ruti) des de Sta. Coloma de G. (passa pel centre i pel Fondo).


B29

Millora la seva freqüència els dissabtes de tot l’any i passa de 30 a 20 minuts. Els dies festius també millora i passa de 35 a 30 minuts.

És la línia de referència de Tiana, connecta aquest municipi amb Montgat (i l’estació de Rodalies de Montgat), Badalona i Montigalà. A Badalona passa per dues zones comercials importants: Màgic i Montigalà.