Ampliació de l’estació d’autobusos
El 27 de març es completa el procés d’ampliació de l’estació d’autobusos de l’Hospital Germans Trias, al campus Can Ruti. Des d’aquest dia, les línies B6 i B24 deixen de tenir el seu origen i final al pàrquing més proper a Urgències i es traslladen a l’estació, situada a sobre de l’aparcament de l’entrada Maternal.
Amb la incorporació d’aquestes dues línies, quedaran agrupades a l’estació totes les línies d’autobús que arriben al recinte hospitalari i el campus: sis diürnes (B6, B12, B19, B24, B26 i B27  i una línia del servei nocturn (N11).
 
Un autobús al centre de Badalona cada 4 minuts
La concentració de línies en un sol punt permet millorar freqüències. Coordinant els horaris de les línies B6, B26 i B27, hi haurà una sortida cap el centre de Badalona i el metro de Pompeu Fabra cada 4 minuts aproximadament.
 
La B19 i la B24, donen més opcions
Des d'ara, per anar als barris de la zona alta de Badalona els usuaris poden escollir entre aquestes dues línies que surten des de la mateixa estació.
 
Nou carril exclusiu per l’autobús
Per possibilitar el recorregut de tornada de les línies B6 i B24 s’ha creat, en el vial que passa per davant d’Urgències, un carril exclusiu per l’autobús. En aquest vial s’han instal•lat noves parades per facilitar l’accés dels usuaris al servei d’Urgències.
 
Pantalla informativa
Per tenir informació dels horaris dels autobusos s’ha instal•lat al vestíbul de l’entrada principal de l’Hospital una pantalla informativa que ofereix en temps real els horaris d’arribada de les línies a l’estació.
 
Una actuació conjunta
La construcció de la nova estació d’autobusos i la posada en marxa de l’ampliació ha estat possible gràcies a l’actuació conjunta de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Badalona, Tusgsal i el propi Hospital Germans Trias.
 

.Can Ruti