La línia B82 prolonga el seu recorregut i connecta Santa Coloma de Gramenet amb el Centre Sociosanitari del Carme.

Des del 3 de maig, la xarxa de bus metropolità millora amb la prolongació del recorregut de la línia B82 des del centre de Santa Coloma de Gramenet fins a la zona de Torribera de Badalona. A més, ofereix una connexió entre els dos centres sanitaris (Torribera i El Carme) seguint l’eix de la Rambla de Sant Sebastià i Rambla del Fondo, alhora que permet el transbordament amb les línies L1 i L9 Nord del Metro (Santa Coloma i Fondo), amb les línies Metrobús (M1, M19, M27, M28 i M30) i amb d’altres línies d’autobús (B15, B18 i B80).

La línia manté el seu horari de servei adaptat a la demanda: de dilluns a dissabte feiner, amb una freqüència de pas de 30 minuts.

Tota la flota està adaptada per a persones amb mobilitat reduïda: vehicles de pis baix, amb rampa i amb espai reservat per a cadires de rodes. Les parades de metro de Fondo i Santa Coloma també són totalment accessibles.

 

Clica la imatge per obrir el fitxer PDF amb la informació

Des del 15 de març i durant dos mesos, les dues noves línies d’autobús TAD1 i TAD2 connectaran el Polígon Les Comes amb els nuclis d’Igualada, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí, en fase de prova pilot.

El transport a la demanda és la nova manera de viatjar en transport públic deforma eficient, còmoda, segura, àgil i sostenible: el servei només es presta si algú el reserva prèviament a través de la web o de l’aplicació ‘El Meu Bus’.

El servei, operat per S.A.Masats -empresa del grup Direxis-, té per objectiu millorar la connexió entre el polígon i els nuclis urbans, descongestionar Les Comes de vehicles privats i oferir una alternativa sostenible per arribar-hi a les 4.000 persones que hi treballen.

La roda de premsa de presentació del servei va comptar amb la presència de Carme Pros, gerent de S.A. Masats; Marc Castells, alcalde d’Igualada; Joan Domènech, president de la Unió Empresarial de l’Anoia; Joan Mateu, president de l’Associació d’Empreses del Polígon Industrial Les Comes (AEPIC); Miquel Vives, regidor de Sostenibilitat i Mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada; Jordi Bòria, regidor de Promoció Econòmica de Santa Margarida de Montbui i Rafael Gabarri, regidor del Servei de Medi Ambient de Vilanova del Camí.


Clica la imatge per ampliar

L’actuació conjunta sobre les línies B7, B8 i B9 permet millorar el servei d’autobús als barris de Bonavista, Morera, Bufalà, Dalt la Vila, Casagemes i Canyadó.

Des de l’1 de febrer, les línies B8 i B9 es fusionen per crear la nova línia B8. La fusió d’aquestes dues línies, que tenien recorreguts coincidents, permet millorar la freqüència de pas a 15 minuts durant tot el dia, els dies feiners. Es manté la connexió amb el CAP del Doctor Robert.

Aquesta modificació també permet dotar de servei al lateral de l’autopista, que fins ara no disposava de transport públic.

La línia B7 modifica el seu recorregut i cobreix els barris de la Morera, Bufalà i Bonavista realitzant les mateixes parades que feien les línies B8 i B9 i creant així noves connexions amb els barris de Canyadó i Casagemes.

Per altra banda es prolonga el recorregut per a donar cobertura de transport públic a la zona del carrer de la Ciència (CEIP Les Ciències, establiments comercials).
 

Badalona, 20 de gener del 2021

L’objectiu és analitzar la seva operativitat i les prestacions de cara a futures incorporacions a la flota de vehicles de l’empresa.

TUSGSAL posa en marxa durant aquesta setmana un seguit de proves amb un nou autobús 100% elèctric cedit per la companyia fabricant de vehicles BYD, una de les principals productores d’autobusos elèctrics a nivell mundial. L’objectiu de l’empresa és estudiar la operativitat en el servei del vehiclei analitzar les condicions i característiques d’aquest autobús micro, model BYD K7UA de 8,7 metres. La flota de vehicles de TUSGSAL ja compta actualment amb unitats elèctriques BYD de 12 metres que donen uns molt bons resultats i ofereixen un servei d’alta qualitat. La consecució de conceptes de vital importància com l’excel·lència en la conducció o el soroll zero són essencials en l’aposta que fa l’empresa amb la preservació del medi ambient i la sostenibilitat.

El vehicle en proves cedit per BYD està dissenyat per a entorns urbans d'alta densitat i per al centre de les ciutats. És respectuós amb el medi ambient al no emetre gasos contaminants ni CO2 a l’atmosfera, sent altament sostenible. La càrrega és ràpida amb una autonomia de circulació d’uns 200 quilòmetres. Destaquen elements com la suspensió, el autogir, la climatització interior, les càmeres laterals externes en lloc de miralls retrovisors i el pis baix integral amb carregador de corrent continu (DC).

Els assajos permetran a TUSGSAL disposar d’informació i dades de primera mà pel que fa a consums en km/h, quilòmetres recorreguts segons consum de bateries i temps de càrrega, entre d’altres aspectes. D’aquesta manera s’analitzarà la seva operativitat en el servei que ofereix a diari l’empresa badalonina.

 


Clica per ampliar

 


Clica per ampliar

 

L’empresa finalitza el 2020 amb una aportació total de 33 tones d’aliments destinats als que més ho han necessitat durant aquest any marcat fatídicament per la COVID 19

Aquest any serà un any per recordar, no l’oblidarem. Ha estat un any molt difícil en el qual, malauradament, ens han deixat moltes persones. Hem fet i fem front a una crisi sanitària sense precedents que ha afectat a tots els països del món i que ha posat a prova la nostra societat. La COVID 19 va arribar per fer mal, una pandèmia que ens ha atacat en tots el àmbits de les nostres vides. Una de les coses que recordarem serà la importància de la solidaritat i dels petits gestos entre les persones. El Consell d’Administració de TUSGSAL, la Direcció, el Comitè de Treballadors i la Comissió Social de l’empresa estan orgullosos de les grans mostres de solidaritat de tots els treballadors i treballadores que en formen part de l’organització.

TUSGSAL acomiada l’any 2020 lliurant 11.000 quilos de productes alimentaris bàsics de primera necessitat al Banc d’Aliments de l'Associació Social d'Amics del Gorg-Mar de Badalona. Així, i de nou com ja es fa tradicionalment coincidint amb dates nadalenques, la solidaritat col·lectiva del personal que forma part de TUSGSAL ha permès que avui, 21 de desembre, els prestatges del banc d’aliments estiguin una mica més plens. En total, TUSGSAL haurà lliurat 33 tones d’aliments aquest any.

L'acte ha comptat amb l’assistència de representants de l’Ajuntament de Badalona, del Consell d’Administració, Direcció, Comitè d’Empresa i Comissió Social de TUSGSAL, així com de membres de l'Associació Social Amics del Gorg-Mar.

Encara falta molt per fer. L’equip humà de TUSGSAL segueix sent l’actiu més important de l’empresa i la solidaritat i el compromís són dos valors que sens dubte han estat protagonistes aquests darrers mesos i ho continuaran sent.
 


Clica per ampliar

 


Clica per ampliar

 


Clica per ampliar